You tube meditaties beschikbaar

17-11-2020 18:51

 

Deze meditatie helpt je om je energie op te schonen en weer terug te komen in je eigen centrum, je eigen energie. Thuiskomen bij jezelf. Er is ook een audiobestand beschikbaar.  Hier   kun je de video bekijken.

 

Er is een tweede meditatie beschikbaar, die zich uitstekend laat combineren met de hierboven genoemde. Deze meditatie helpt het contact met de chakra's verdiepen door er licht op te plaatsen. Door ze met elkaar te verbinden ontstaat er balans en een goed samenspel. Hier kun je de video beluisteren.

 

 Energetisch weven. De derde meditatie is hier te beluisteren en te bekijken. Deze meditatie is een oefening die je helpt om je mannelijke en vrouwelijke energie te balanceren. 

 

 

Er is nu een korte ontspanningsmeditatie 'warmte" van 16 minuten beschikbaar. Wanneer je weinig tijd hebt of wanneer je mediteren via het fysieke lichaam prettig vindt, kun je hier goed terecht.

 

Korte ontspanningsmeditatie "op je gemak" neemt je mee in een geleide fantasie in de natuur, waarbij contact maakt met het gevoel van diep ontspannen, je veilig voelen en volkomen op je gemak 

 

Meditatie zachtheid. Met zachtheid kun je emotionele en fysieke pijn, spanning en blokkades benaderen zonder dat het weerstand oproept of dat je in gevecht raakt met jezelf. Met zachtheid ben je in staat alles te laten zijn voor wat het is. Zachtheid helpt om los te laten. 

 

Deze meditatie afronding, gebaseerd op een ontwerp van Bart ten Berge, helpt om een thema of ervaring in je persoonlijke ontwikkeling, waar je lang aan hebt gewerkt en zat van bent, af te ronden. Door alles los te laten voorkom je dat je blijft hangen in hetzelfde gedrag of dezelfde gedachten en overtuigingen. Het geeft de mogelijkheid van een andere kijk en een nieuwe start met meer vrijheid.

Meditatie Veiligheid en liefde. Geleide meditatie waarin je meegenomen wordt om een driehoek om je heen te creëren voor veiligheid en balans. Met liefde openen we het centrum van de driehoek, het hart, als een soort ster door uit te waaieren naar alle richtingen, voor en achter, links en rechts onder en boven. Zo raken we met de liefde verschillende gebieden in onszelf, toekomst en verleden, uitreiken en ontvangen, aarde en universum en laten die samensmelten.

Boommeditatie. Visualisatie aan de hand van een boom om dieper in je hele systeem en lichaam te kunnen ontspannen.

 

Meditatie Moederliefde. Deze meditatie is voor moeders die zich dieper willen verbinden met hun geboren, ongeboren en overleden kinderen. De filmbeelden zijn van Vera Lolkema.

 

Contact

Titia Mulder Praktijk Apsara
Willem Plojterlaan 7
9766PL Eelderwolde.
0640463637
050 3095591
titiamulder@home.nl