Contact

 

  • 'Je wilt goed begeleid worden, want je praat over gevoelige zaken.'

Persoonlijke ervaringen en persoonlijke betrokkenheid zijn de start geweest voor dit werk. Professioneel begeleid ik al meer dan 35 jaar mensen in allerlei omstandigheden. Naast diverse HBO en VO opleidingen, personeel & arbeid, effectiviteit in organisaties en verlieskunde, de internationale opleiding voor organisatieopstellingen, heb ik een jarenlange opleiding als coach, spiritual healer en traumatherapeut bij de ISSP (zie actueel) gevolgd. Ik werk vanaf 2003 in mijn praktijk.

Ik sta bij de Landelijk Steunpunt Verlies (LSV) geregistreerd als gecertificeerd rouw- en verliesbegeleider.  Ik heb daarnaast ruime werkervaring als HBO-docent en trainer, personeel & organisatieadviseur, bedrijfsmaatschappelijk werker en loopbaancoach. 

Ben je geïnteresseerd, dan kun je vrijblijvend contact opnemen. Via de mail ben ik dagelijks bereikbaar. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord. Telefonisch consult is op afspraak mogelijk. Afspraken voor sessies kunnen gemaakt worden op maandag en woensdag.

Privacy.

Er wordt geen informatie over clienten aan derden verstrekt. Informatie aan opdrachtgevers gaat altijd met medeweten van en via de client. Persoonlijke gegevens worden 3 jaar bewaard in een afgesloten ruimte en daarna vernietigd. Electronische gegevens worden beschermd met een wachtwoord.

 

 

Informatie, aanmelding, feedback

Contact

Titia Mulder Praktijk Apsara
Willem Plojterlaan 7
9766PL Eelderwolde.
0640463637
050 3095591
titiamulder@home.nl