Activiteiten

In het voorkeursmenu is de informatie per onderdeel gerubriceerd. Er is keuze uit persoonlijke coaching, rouwbegeleiding, meditaties, traumatherapie, healing, rouw en transities in organisaties. 

 

Individuele begeleiding

Ik bied steun bij de verandering als iemand het moeilijk vindt om zichzelf weer betekenis te geven, veel stress ervaart, zich niet meer kan ontspannen of met een (groot) verlies of verandering in het werk of priv√© moet leven. De aanpak is praktisch, gericht op de persoonlijke vraag. 

Geleide Meditaties 

Onder specialisatie meditaties en bij actueel vind je een link om een geleide meditatie naar keuze te doen via you tube of als podcast via sound cloud. Veel plezier.

Organisaties

"Het werk van Apsara richt zich op managers en medewerkers  en hoe zij omgaan met verandering en verlies in de ruimste zin."

Apsara is gespecialiseerd in het begeleiden van individuen (coachen, verliesverwerking, loopbaanbegeleiding, re-integratie) en groepen (managementteams, groepen medewerkers) om met verandering om te gaan op het gebied persoonlijke groei en veranderingen als gevolg van verlies. 

Cursussen mindfulness (in company en particulier) ondersteunen bij het leren omgaan met stress en werkdruk, het vinden van innerlijke rust en vergroten van welbevinden.


 

 

 

Contact

Titia Mulder Praktijk Apsara
Willem Plojterlaan 7
9766PL Eelderwolde.
0640463637
050 3095591
titiamulder@home.nl