Activiteiten

 

Individuele begeleiding

Ik bied steun bij de verandering als iemand het moeilijk vindt om zichzelf weer betekenis te geven, veel stress ervaart, zich niet meer kan ontspannen of met een (groot) verlies of verandering in het werk of privé moet leven. In mijn werk is veiligheid en gelijkwaardigheid essentieel. Het verbinden van handelen, voelen en denken van mensen helpt bij het streven naar meer vrijheid en vreugde.

De aanpak is praktisch, gericht op de persoonlijke vraag. Met coachen begeleid ik mensen meer vanuit je eigen kracht leven en durven vertrouwen op je eigen kwaliteiten. Het verwerken van verlies - van een geliefde, relatie, werk, gezondheid- vraagt soms meer dan je alleen lijkt te kunnen. Met rouwbegeleiding help ik je om je eigen verliesverhaal betekenis te geven en afscheid te nemen. Waar woorden teveel zijn of soms niet volstaan, is energiewerk ondersteunend en openend.

Onrust in Huis

Het is mogelijk dat je te maken hebt met kinderen die niet kunnen slapen en elke nacht bij jou in bed kruipen of huilend wakker worden. Wanneer je alles hebt onderzocht en het gevoel hebt dat er iets  in het huis is dat mogelijk de oorzaak is dan kun je contact met me opnemen om eens te onderzoeken of er iets anders aan de hand is.

Organisaties

"Het werk van Apsara richt zich op managers en medewerkers  en hoe zij omgaan met verandering en verlies in de ruimste zin."

Apsara is gespecialiseerd in het begeleiden van individuen (coachen, verliesverwerking, loopbaanbegeleiding, re-integratie) en groepen (managementteams, groepen medewerkers) om met verandering om te gaan op het gebied persoonlijke groei en veranderingen als gevolg van verlies. Er is een portfolio met opdrachtgevers.

Cursussen mindfulness (in company en in de praktijk) ondersteunen bij het leren omgaan met stress en werkdruk, het vinden van innerlijke rust en vergroten van welbevinden.

 

 

 

Contact

Titia Mulder Praktijk Apsara
Willem Plojterlaan 7
9766PL Eelderwolde.
0640463637
050 3095591
titiamulder@home.nl