Persoonlijke coaching

 

"Jezelf volledig en onvoorwaardelijk accepteren in wie je bent,
is het grootste geschenk dat je jezelf kunt geven."

Als je wilt ontdekken wat je nodig hebt om vanuit je kracht te leven en al je kwaliteiten uit te drukken en herken je dit:
 • Je voelt je onzeker  
 • Je loopt steeds tegen dezelfde belemmeringen aan
 • Je voelt je onvrij, afhankelijk van anderen
 • Je voelt je (soms) somber, lusteloos en moe
 • Je hebt het gevoel dat er meer is en zoekt een nieuw doel in je leven.
 

Wanneer je besluit hier iets aan te willen veranderen kom dan eens langs.

Door aandacht te schenken aan wat je bezwaart, waar je moeite mee hebt of  bang voor bent, kun jij je bewust worden van wie jij bent en hoe je keuzes kunt maken om anders met dingen om te gaan. Door je eigen waarheid te volgen en je denken en gevoel met elkaar in evenwicht te brengen, verstevig je de basis in jezelf.

Je zou mijn werkwijze als mentale coaching kunnen omschrijven. Mentale coaching maakt gebruik van het potentieel van het menselijk bewustzijn en de relatie tussen gedachten, overtuigingen,  gevoelens en het fysieke lichaam. Gedachten, referentiekader en perspectief komen voor een heel groot deel voort uit het persoonlijke verleden en de familiehistorie. Deze patronen vormen zich tot overtuigingen en gewoontes. Onbewuste handelingen die worden uitgevoerd. Bij  mentale coaching wordt de wederzijdse beïnvloeding onderzocht tussen denken, voelen en het fysieke lichaam. Doel is het onbewuste bewust te maken, zodat in vrijheid overtuigingen en gedrag kunnen worden veranderd en meer vitaliteit kan worden ervaren.  Het geeft inzicht in hoe met bepaalde gebeurtenissen wordt omgegaan en welke alternatieven er mogelijk zijn. Het versterken van het bewustzijn, ontspannen van het fysieke lichaam en gebruik maken van alle zintuigen is een belangrijk hulpmiddel om wakker te worden.

 

Contact

Titia Mulder Praktijk Apsara
Willem Plojterlaan 7
9766PL Eelderwolde.
0640463637
050 3095591
titiamulder@home.nl