Healing

 

Energiewerk

De foto is gemaakt van de Chalice Well in Glastonbury. Het water hier is afkomstig uit een zeer diepe, onbekende bron, zeer zuiver en van de hoogste kwaliteit. Aan dit water worden genezende krachten toegedacht.

Door het leven ten diepste te ervaren en dit in samenzijn met een ander te erkennen, beweeg je door elke ervaring, zoals de pijn, woede en het verdriet, heen en keert alles als vanzelf terug naar het licht. Dit is de heling.

In ons leven hebben we, naast succes en plezier, ervaringen die ons uit balans brengen. Onze verwachtingen komen niet uit, we kunnen ons doel niet bereiken, onze behoeften worden niet vervuld. We ervaren dan teleurstelling, schuldgevoel, verdriet, verlies en pijn. Deze ervaringen zijn vaak gekoppeld aan gedachten en overtuigingen over jezelf,  zoals "ben ik wel goed genoeg", "doe ik voldoende mijn best", "ben ik het wel waard". Het gevoel dat er iets mis is met onszelf als er veel tegenslag op ons pad komt. Niets is minder waar. De pijn het verlies, de rouw en de angst zijn gewoon deel van het leven zelf. Net als de vreugde en het plezier.

Healing kan hulp bieden om meer in balans te komen, beter te aarden. Om via diepe ontspanning meer contact met je innerlijke kracht te maken. Healing is een zachte methode van aanraking waarbij, in verbinding, de energie weer kan stromen. Er ontstaat ruimte waardoor je jezelf weer meer kunt ervaren en keuzes kunt maken. Mijn manier van healen brengt je ook in contact met je innerlijke kern. Je kunt ontdekken welke stappen jij kunt zetten om weer meer contact met je eigen basis en levensvreugde te kunnen maken. 

 

 

Contact

Titia Mulder Praktijk Apsara
Willem Plojterlaan 7
9766PL Eelderwolde.
0640463637
050 3095591
titiamulder@home.nl