Tarieven en gedragsregels

Bij verhindering kun je op werkdagen tot 24 uur van te voren kosteloos afzeggen. In verband met Corona ook op de dag zelf.

Bedrijven en door werkgevers betaalde coaching hebben een ander tarief. Bij de opdrachtverlening worden hierover aparte afspraken gemaakt.

Tarieven voor particulieren die geen tegemoetkoming ontvangen zijn:

  • Consult healing 50 minuten € 65,- .
  • Consult coaching/ rouwbegeleiding 60 - 70 minuten € 75 ,-
  • Intake 50 minuten € 30,- contant.

De kosten worden niet vergoed door een zorgverzekering.

GEDRAGSREGELS

Particulieren

Afspraken vinden plaats in de praktijk aan de Willem Plojterlaan. Duur van een sessie is 60 - max. 70 minuten. Kosten van een sessie zijn €75,- (BTW 0%) voor het jaar 2023. Afspraken vinden plaats op maandagmorgen en woensdagmorgen. Afspraken kunnen 1 werkdag ( 24 uur) voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden afgezegd. Intakegesprekken met de duur van 50 minuten bedragen € 30,- contant. Doel van de coachingsvraag is leidend en kan in overleg worden bijgesteld. Op dat moment wordt opnieuw vastgesteld of het coachingstraject zal worden voortgezet in huidige samenstelling.

Via werkgever.

Intake is no cure no pay. Wordt in rekening gebracht als sessies worden vervolgd.Vergoeding wordt met werkgever afgesproken via een offerte. Duur van sessie 60 -75 minuten. Afspraken vinden plaats op maandagmorgen en woensdagmorgen. Afspraken kunnen 1 werkdag ( 24 uur) voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden afgezegd. In het algemeen zijn het series van 7 tot 10 sessies. Anders afspreken kan ook. Eventuele uitloop 3 a 5 gesprekken. Evaluaties op locatie zijn mogelijk maar worden afzonderlijk is rekening gebracht. Rapportage naar werkgever alleen na inzage en instemming client. Doel van de coachingsvraag is leidend en kan in overleg worden bijgesteld. Op dat moment wordt in overleg met de opdrachtgever opnieuw vastgesteld of het coachingstraject zal worden voortgezet in huidige samenstelling.

 

 

 

 

 

 

Contact

Titia Mulder Praktijk Apsara
Willem Plojterlaan 7
9766PL Eelderwolde.
0640463637
050 3095591
titiamulder@home.nl