Podcast geleide meditaties

16-11-2020 16:20

Op deze plek op de website kun je door mij ontwikkelde podcastmeditaties vinden, de nieuwe meditaties worden steeds toegevoegd. De meest recente staan onderaan. Beeld en geluid worden verzorgd door Vera Lolkema.

Een meditatie over onvoorwaardelijke acceptatie van jezelf en aarding.Wanneer je veel energie van anderen bij je draagt, doordat je je voor iedereen open stelt, kun je moeilijk in je eigen centrum blijven. Met deze meditatie kom je terug in je eigen energie. Klik op deze link Meditatie.  Op deze pagina staat de podcast.

Er is een tweede podcast beschikbaar gekomen. Die je aanvullend, maar ook afzonderlijk kunt beluisteren van bovenstaande meditatie. In deze meditatie wordt het contact met de chakra's verder verdiept en een verbinding tussen de chakra's gelegd. Hier kun je hem beluisteren.

De derde podcast is gepubliceerd.  Energetisch weven . Te vinden onder het kopje meditatie in specialismen.

Hier vind je de link van een korte ontspanningsmeditatie warmte. Eenvoudige meditatie aan de hand van het fysieke lichaam.

Hier kun  je de link van de podcast "op je gemak" vinden een mediatie in de vorm van een geleide fantasie die je in contact brent met een gevoel van op je gemak zijn.

Deze korte geleide meditatie ZACHTHEID begeleid je naar het veld van zachtheid en koestering dat zich in en om je heen bevindt. Met zachtheid kun je grote spanning en diepe pijn benaderen. Druk uitoefenen geeft spanning of weerstand, maar met zachtheid kun je alles wat er is omvatten. Het is een mooie meditatie bij rouw of verdriet, waarbij de zachtheid tot troost kan dienen en helpt te ontspannen.

 

Deze meditatie Afronding, gebaseerd op een ontwerp van Bart ten Berge, helpt om een thema of ervaring in je persoonlijke ontwikkeling, waar je lang aan hebt gewerkt en zat van bent, af te ronden. Door alles los te laten voorkom je dat je blijft hangen in hetzelfde gedrag of dezelfde gedachten en overtuigingen. Het geeft de mogelijkheid van een andere kijk en een nieuwe start met meer vrijheid.

Meditatie veiligheid en liefde.Geleide meditatie waarin je meegenomen wordt om een driehoek om je heen te creëren voor veiligheid en balans. Met liefde openen we het centrum van de driehoek, het hart, als een soort ster door uit te waaieren naar alle richtingen, voor en achter, links en rechts onder en boven. Zo raken we met de liefde verschillende gebieden in onszelf, toekomst en verleden, uitreiken en ontvangen, aarde en universum en laten die samensmelten.

Meditatie Moederliefde voor moeders die zich dieper willen verbinden met hun geboren, ongeboren en overleden kinderen. 

Boommeditatie. Aan de hand van het visualiseren van een boom diep ontspannen in je eigen lichaam. Er is ook een versie zonder muziek. Klik deze link aan: boommeditatie zonder muziek.

 

 

 

Contact

Titia Mulder Praktijk Apsara
Willem Plojterlaan 7
9766PL Eelderwolde.
0640463637
050 3095591
titiamulder@home.nl