Podcast geleide meditaties

16-11-2020 16:20

 Er is een nieuwe podcastmeditatie toegevoegd op de website. Het gaat over onvoorwaardelijke acceptatie van jezelf en aarding.Wanneer je veel energie van anderen bij je draagt, doordat je je voor iedereen open stelt, kun je moeilijk in je eigen centrum blijven. Met deze meditatie kom je terug in je eigen energie. Klik op deze link Meditatie.  Op deze pagina staat de podcast.

Er is een tweede podcast beschikbaar gekomen. Die je aanvullend, maar ook afzonderlijk kunt beluisteren van bovenstaande meditatie. In deze meditatie wordt het contact met de chakra's verder verdiept en een verbinding tussen de chakra's gelegd. Hier kun je hem beluisteren.

De derde podcast is gepubliceerd.  Energetisch weven . Te vinden onder het kopje meditatie in specialismen.

Hier vind je de link van een korte ontspanningsmeditatie warmte. Eenvoudige meditatie aan de hand van het fysieke lichaam.

Hier kun  je de link van de podcast "op je gemak" vinden een mediatie in de vorm van een geleide fantasie die je in contact brent met een gevoel van op je gemak zijn.

Deze korte geleide meditatie ZACHTHEID begeleid je naar het veld van zachtheid en koestering dat zich in en om je heen bevindt. Met zachtheid kun je grote spanning en diepe pijn benaderen. Druk uitoefenen geeft spanning of weerstand, maar met zachtheid kun je alles wat er is omvatten. Het is een mooie meditatie bij rouw of verdriet, waarbij de zachtheid tot troost kan dienen en helpt te ontspannen.


 

 

Contact

Titia Mulder Praktijk Apsara
Willem Plojterlaan 7
9766PL Eelderwolde.
0640463637
050 3095591
titiamulder@home.nl