Coaching, Rouwbegeleiding, Traumatherapie, Healing en Meditatie

 

ademloos herboren

na een lange reis weer thuis

zo licht...   *

Ruim 35 jaar begeleid ik mensen individueel op het gebied van persoonlijke levensvragen en bij het omgaan met verlies in de privésituatie en op het werk. 

Doel van de website is enerzijds informatie verstrekken aan belangstellenden over rouw en trauma, persoonlijk en in organisaties ( zie specialisme) en anderzijds een afspraak te maken voor een individueel consult of deelname aan een meditatiegroep.

Maak hier als particulier een afspraak voor een vrijblijvende intake van 45 minuten (€30,-) of individuele sessie van een uur. Kosten € 75,-. Voor bedrijven wordt een offerte uitgebracht.

Heb je behoefte aan inspiratie dan verwijs ik je naar mijn blog. Onder het kopje specialisme worden verschillende  activiteiten beschreven. 

NIEUW ( zie actueel); podcasts met geleide meditaties als audio en film op you tube. Nu ook inhoudelijke podcasts te beluisteren over diverse aspekten van rouw.

I also share some international information on this website on grief@work and systemic coaching, due to lectures and experiences in Malta and Belgium. I am connected to the international school of spiritual psychology ISSP.

 

Titia Mulder

   

 

Actueel

05-08-2017 08:50
 'Veranderen in verbinding'als je wilt weten wat je kunt doen om medewerkers te ondersteunen...
<< 1 | 2

Contact

Titia Mulder Praktijk Apsara
Willem Plojterlaan 7
9766PL Eelderwolde.
0640463637
050 3095591
titiamulder@home.nl