Lezingen Samenzijn in Verlies

20-03-2019 00:00

Lezingen op 4 april in Groningen en op 10 april in Winschoten. Info hieronder. Op 25 juni doveninstituut Groningen voor de studentenvereniging Gente van toegepaste psychologie.

Op uitnodiging van TrOost Groningen (organisatie Allerzielen Winschoten) houdt Titia Mulder een lezing over het omgaan met de verschillende verliezen die we meemaken in het leven, vooral verlies na overlijden. Deze lezing wordt gehouden op 10 april a.s. in het uitvaartcentrum Oost Groningen. Ruim 30 jaar begeleidt Titia Mulder mensen op het gebied van persoonlijke levensvragen en   bij het omgaan met verlies in haar eigen praktijk “Apsara”. Daarnaast is zij tot voor kort docent/trainer geweest bij de Hanzehogeschool, afdeling Human Resource Management. Titia is ervaringsdeskundig en heeft zich met diverse opleidingen gespecialiseerd in omgaan met verlies zowel privé als op het werk. Ter ondersteuning van innerlijke groei en balans geeft ze tevens cursussen meditatie en mindfulness. Samenzijn in verlies is een interactieve lezing, waarbij  Titia Mulder aandacht besteed aan 3 aspecten: 1) Wat is rouw en hoe kun je het herkennen, 2) Hoe bewegen we door onze eigen rouw en wat kan je daarbij ondersteunen, en tenslotte 3) Tips om anderen bij te staan in rouw. Tijdens de lezing is er gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen te delen.

Op 4 april om 20.30 uur verzorg ik (een deel van) deze lezing in Buurtcentrum Poortershoes, Oosterstraat 13 Groningen. Als je vragen hebt kun je me mailen.

 

Contact

Titia Mulder Praktijk Apsara
Willem Plojterlaan 7
9766PL Eelderwolde.
0640463637
050 3095591
titiamulder@home.nl