Onrust in huis?

Soms kan je huis onrustig aanvoelen en heb je het idee dat er meer speelt dan dat het oog zo kan waarnemen. Alsof er meer bewoners zijn. Als je je onrustig voelt in je eigen huis en niet kunt ontspannen. Wanneer je kinderen niet kunnen slapen en elke nacht bij jou in bed kruipen of zonder reden huilend wakker worden. Wanneer je alles hebt onderzocht, bijvoorbeeld via de huisarts, en er is niets te vinden en je blijft het gevoel hebben dat er iets  in het huis is dat mogelijk de oorzaak is van de onrust. In dat geval zou je contact met me op kunnen nemen om eens te onderzoeken of er iets anders aan de hand is. Mogelijk vertellen je kinderen dat ze iets of iemand hebben gezien. Door middel van meditatie kan ik contact te leggen met achtergebleven energieën en vragen of deze weer terug willen gaan naar waar ze thuis horen. Als je denkt dat ik je zou kunnen helpen, kun je contact met me opnemen om de situatie te bespreken. Ik help je graag.

Ervaringen van ouders

Ik durf het bijna niet te zeggen, bang dat het weer mis zou gaan, maar onze dochter slaapt sinds die zondag goed. Weer in haar eigen bed zonder in paniek gillend wakker te worden. Ik slaap ook beter...wat een bonus. Wat is het heerlijk om je meisje naar bed te brengen en dan voor te lezen en te zingen en dat ze dan fijn kan gaan slapen. Als ze nu wakker wordt, kunnen we het verklaren.

Wil je even laten weten dat onze dochter al een aantal weken op haar eigen bed slaapt. Ze slaapt door, kijkt niet meer angstig en is rustig. Er is rust in ons huis. Zelfs de radio staat aan. Heerlijk.

 

 

 

 

 

 

Contact

Titia Mulder Praktijk Apsara
Willem Plojterlaan 7
9766PL Eelderwolde.
0640463637
050 3095591
titiamulder@home.nl